forex trading logo

Bulgarian English French German Norwegian Polish Romanian Russian Turkish

Меню

Кой е Онлайн ?

В момента има 1324 посетителя в сайта
Home Педагогически съветник
Стражица - Отличия за ученици

Отличия за ученици от СОУ "Ангел Каралийчев" гр.Стражица

След областния кръг на олимпиадата по химия трима ученици от СОУ „Ангел Каралийчев” в Стражица ще представят  училището ни  в националния кръг. Това са Преслава Цанева, Марин Йорданов и Боян Кожухаров. Преслава Цанева е класирана и за участие в националния кръг на олимпиадата по биология.

Стипендии като даровити деца ще получат  Ралица Радева и Деляна Генова , след като спечелиха първа и втора награда в националния конкурс „Моите детски мечти”, обявен от Националния дворец на децата. Особено ценно е  извоюваното второ място в областния кръг на детско-юношеското творчество на английски език, тъй като след учениците от СОУ „Ангел Каралийчев” се класират участниците от Езикова гимназия.
Двойна се оказа радостта на Ралица Радева , след като дойде съобщението от Италия за нейната награда във възрастовата група до 16 години от международното поетично състезание на тема „Огледала/маски”, което се организира в град Кастело ди Дуино.
Успешно се представят и млади математици на училището. Със златен медал от състезание по математика се завърна Боян Кожухаров, а Делян Крумов – със сребърен.

 

 

Популярно

Последни новини

Полезни връзки

Медии


Administrator MK

Стражица Стражица Стражица