forex trading logo

Bulgarian English French German Norwegian Polish Romanian Russian Turkish

Меню

Кой е Онлайн ?

В момента има 2422 посетителя в сайта
Home Проекти
Работа по заключителния етап от проекта „Подкрепа на интеграцията на деца от ромски произход чрез методите на мултиграмотност и мултимодалност при изучаването на език в ранния етап на началното образование“
Четвъртък, 02 Декември 2021 00:00

 

Учители от СУ „Ангел Каралийчев“, Стражица, започнаха работа по заключителния етап от проекта „Подкрепа на интеграцията на деца от ромски произход чрез методите на мултиграмотност и мултимодалност при изучаването на език в ранния етап на началното образование“. След като преминаха обучение как да създават планове на уроци, базирани на методите на мултиграмотност и мултимодалност, те започнаха да разработват методични единици, които да бъдат приложени на практика в часовете по български език и литература в началния етап.

 

Методическите разработки включват работа с различни медии – видео, писмен текст, комикс, които имат за цел да улеснят учениците при усвояването на умения за създаване на текст повествование . Учителите вярват, че работата по проекта ще подпомогне и развиване на езиковите и социалните компетентности на учениците.

 

 

Популярно

Последни новини

Полезни връзки

Медии


Administrator MK

Стражица Стражица Стражица