forex trading logo

Bulgarian English French German Norwegian Polish Romanian Russian Turkish

Меню

Кой е Онлайн ?

В момента има 449 посетителя в сайта
Home Зад зелената ограда детски смях и глъч
Стражица - Зад зелената ограда детски смях и глъч

 

 

В СОУ”Ангел Каралийчев”гр. Стражица от 10.08.2011г. стартира проект Зад зелената ограда детски смях и глъч”-изграждане на зелена ограда в училищния двор финансиран от СНЦ „МИГ - ЛЯСКОВЕЦ-СТРАЖИЦА” в Конкурса за малки проекти „Панаир на добрите идеи”.

Целта на проекта е изграждане на зелена ограда в училищния двор. С изграждането на оградата от иглолистни туи училищният двор ще се превърне в благоустроено и привлекателно място за игра, почивка и отдих не само на учениците и служителите от СОУ”Ангел Каралийчев”, но и на жителите от квартала.

Чрез реализирането на проекта ще се стимулира и мотивира доброволното участие на учениците и в други подобни мероприятия; ще се съдейства за възпитание на здравни навици и участие в поддържане на чиста околна среда, както и за приучване към здравословен начин на живот.

Естетизирането на училищния двор ще съдейства за промяна облика на района и привличане на повече хора в решаването на екологични проблеми.

Завърши първият етап от проекта – подготвили сме терена за засаждането на туите. Предстои засаждането им и поставяне на пейки и кошчета. През месец ноември ще направим екологичен празник. Проектът завършва през месец декември.

 

 

Популярно

Последни новини

Полезни връзки

Медии


Administrator MK

Стражица Стражица Стражица