forex trading logo

Bulgarian English French German Norwegian Polish Romanian Russian Turkish

Меню

Кой е Онлайн ?

В момента има 1775 посетителя в сайта
НП " Квалификация" - 4.1.6. Мобилности за посещение на училища с кабинети за медиация и развита IT структура
Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 
Написано от Administrator   
Петък, 14 Декември 2018 09:08

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ „ АНГЕЛ КАРАЛИЙЧЕВ” ГРАД СТРАЖИЦА

5150, ГР.СТРАЖИЦА, УЛ.”ДОНЧО УЗУНОВ” № 13, ТЕЛ.: (06161) 20 – 27, ФАКС (06161) 20-27, e-mail: str_sou@abv.bg, https://soustrajica.com/

НП " Квалификация" - 4.1.6. Мобилности за посещение на училища с кабинети за медиация и развита IT структура

16.11.2018 г. - Снимки

Във връзка с изпълнение на Национална програма „Квалификация“ 2018 г. Модул „Мобилности за посещение на училища с кабинети за медиация и развита IT структура“, екип на СУ „Ангел Каралийчев“ гр. Стражицаа, под ръководството на директора Пенка Димитрова, на 16 ноември 2018г. посети ОУ „Панайот Хитов“, гр. Сливен.

При пристигането ни бяхме топло посрещнати от педагогическия колектив на училището и закичени с лентички във връзка с деня на толерантността от група ученици в национални носии. Поздрави ни директорът на училището г-жа Петя Танева

 

Училището представи част от програмата за обучението на учителите като медиатори. Медиацията беше демонстрирана като иновативен подход, в който не чрез готови отговори, а чрез предоставяне на възможност засегнатите сами да изявяват своите искания, се постига оптимално разрешаване на проблемната ситуация.

Училищните екипи представят както теоретични разработки, свързани с мястото на медиацията в училище, така и конкретни практики за приложение на медиативните техники в ежедневието.

Много ценна беше комуникацията с проф. д-р Марина Николова от ТУ – София, Инженерно – педагогически факултет, гр. Сливен. Интересни бяха разискваните казуси.

Споделена беше практиката да спортуваш и да се забавляваш - това е Зумба, да се раздвижим заедно и традицията за петъчно народно хоро.

 

Последно променен на Четвъртък, 20 Декември 2018 08:31
 

Анкета

Ползвате ли електронния дневник ?
 


Популярно

Последни новини

Полезни връзки

Медии


Administrator MK

Стражица Стражица Стражица